Het Bedrijf

Solar Constructs is een belangrijke speler op de markt van zonne-installaties. Wij laten u graag een graantje meepikken. Door onze grote aankopen van zonnepanelen geniet u van de laagste prijzen van het moment.

Daarom is Solar Constructs uw referentie voor vaklui, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete PV-systemen (fotovoltaïsch systeem of zonnepanelen) van de beste kwaliteit. Constant begeleiden wij onze klanten in het realiseren van geslaagde projecten. Naast een volledig aanbod bieden wij u ook een uitstekende service en een prima dienst na verkoop.

Dankzij gunstige maatregelen, maar vooral door de alsmaar stijgende energieprijzen zijn zowel particulieren als de bedrijven meer en meer geïnteresseerd in alternatieve energiebronnen. De vraag naar PV-systemen, om groene stroom op te wekken, neemt in de toekomst zeker nog toe. Op onze site krijgt u al enig idee over de vorm van een compleet systeem.

Solar Constructs - Banner

Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een offerte op maat van uw verbruik en budget. Wij zorgen verder ook voor het aanvragen van de mogelijke premie’s en voor de technische keuring van uw installatie alsook voor de registratie bij de netwerkbeheerder. Is het nu een plat dak, zadeldak of noordboomdak van 25° of 45°, Solar Constructs zorgt voor een professionele afwerking!

De waarden en doelstellingen van Solar Constructs

Waarden

Wij gaan prat op onze vakkennis en delen die graag – in alle openheid – met onze klanten. Solar Constructs heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en probeert die altijd om te zetten naar eerlijke en snelle dienstverlening.

Ons streefdoel? Uw tevredenheid!

Solar Constructs - Waarden
Solar Constructs Tevreden Klanten

Doelstellingen

Solar Constructs beoogt een tevreden klantenbestand.

  • Solar Constructs streeft een open bedrijfscultuur na voor zowel personeel als klanten, met scherp oog voor alle groene trends en marktevoluties betreffende ‘groene energie’.
  • Solar Constructs geeft haar medewerkers de kans zichzelf te ontplooien binnen het bedrijf door middel van opleidingen.
  • Solar Constructs ijvert voor een open communicatie in alle bedrijfsprocessen, vanop de werkvloer tot bij de klant. De klant moet de betrokkenheid van elke medewerker voelen.
  • Solar Constructs wil een antwoord bieden op de verwachtingen van de klant die steeds meer aandacht besteedt aan milieubeleid.

 

Eindeloze hoeveelheden energie, helemaal gratis !