Zonnepanelen

Via de zon bereikt ons elke minuut voldoende energie om aan de energiebehoefte van de volledige wereldbevolking voor 1 jaar te voldoen. Zonne-energie is in tegenstelling tot fossiele brandstoffen een duurzame en blijvende oplossing. Bij zonne-energie komt bijna geen CO2 vrij. Het beetje CO2 dat toch vrijkomt, komt door de productie van de zonnepanelen. De zonne-energie zélf is uitstootvrij. Daarom is kiezen voor zonne-energie een verstandige keuze.

Wij werken enkel met de beste producten

Sunpower Zonnepanelen

25 jaar garantie zonder ongemakken. SunPower biedt met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als hun technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt, gaat SunPower over tot repareren of vervangen en herinstalleren.

Lees verder >>

Soluxtec Zonnepanelen

Soluxtec is een innovatief bedrijf met vele jaren ervaring in de fotovoltaïsche industrie. Vanuit haar fabriek in Bitburg – Duitsland wordt er dagelijks verscheept naar heel Europa en verder. Met kantoren in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk zorgt een uitgebreid team voor een vernieuwende aanpak op gebied van marketing en research.

Lees verder >>

SMA Omvormers

De nieuwe transformatorloze Sunny Boys zijn ideale oplossingen voor veeleisende zonnepanelen en gedeeltelijk overschaduwde installaties. Als multistringapparaat bieden ze maximale flexibiliteit bij planning en realisatie. De hoge DC-spanning van 750 V geeft een kostenvoordeel door minder parallelle strings. Dankzij de geïntegreerde netbeheerfuncties zijn ze universeel inzetbaar, en hebben ze een grote bijdrage aan de netondersteuning. Bovendien zorgt de nieuwe wandmontage nog eens voor een vereenvoudigde installatie.

Lees verder >>

SolarEdge Omvormers

De DC-AC omvormer van SolarEdge is speciaal ontworpen om te werken met de SolarEdge power optimizers. Omdat Maximum Power Point Tracking (MPPT) en spanningsbeheer voor elk paneel afzonderlijk door de power optimizer wordt verzorgt, is de omvormer alleen verantwoordelijk voor de DC-AC omzetting. Zodoende is dit een eenvoudiger, kosteneffectiever en betrouwbaarder PV-omvormer met standaard 12 jaar garantie die verlengbaar is naar 20 of 25 jaar. De vaste stringspanning verzekert te allen tijde het hoogste rendement (>97% gemiddeld rendement) onafhankelijk van stringlengte en temperatuur.

Lees verder >>

Gerealiseerde Projecten