Sunpower betrouwbaarheids garantie!

Sunpower Volledige Betrouwbaarheidsgarantie

SunPower biedt als enige 25 jaar garantie op zowel het paneel zelf, de prestaties ervan als de service. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zonnepanelen u jarenlang meer energie en besparingen zullen opleveren.

Sunpower - Vermogen
Vermogen

De hoogste prestatiegarantie van de zonnepanelen industrie.
92% in het 25ste jaar.

Sunpower - Product
Product

Garantie op productie en materiaalfouten gedurende 25 jaar.

Sunpower - Service
Service

Reparatie of vervanging van een defect paneel zonder problemen.
Dit 25 jaar lang.

Onze Sunpower Zonnepanelen

Sunpower Maxeon Series
0$/mo
 • Maxeon zonnepanelen

 • SunPower® Maxeon-panelen hebben een buitengewoon ontwerp. En met 1 miljard Maxeon-cellen leveren ze bewezen betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

  • Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp.
   Toonaangevende efficiëntie betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte. Met minder panelen vereist, is minder echt meer.
  • Meer energie – Meer besparingen
   Ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte in realistische omstandigheden zoals gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen.
  • Toonaangevende esthetiek
   SunPower Maxeon zwarte panelen passen harmonieus in uw dak. De meest elegante keuze voor uw huis.
Sunpower Performance Series
0$/mo
 • Performance zonnepanelen

 • SunPower® Performance zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met de meer dan 30 jaar ervaring van SunPower op het gebied van materialen en productie.

  • Hoge vermogens
   Het vergrote actieve oppervlak gecombineerd met monokristallijne PERC cellen, optimaliseren de vermogensdichtheid en verlagen de kosten van het systeem.
  • Hoge prestaties
   Tot 28% meer energie uit hetzelde oppervlakte op een termijn van 25jaar. Unieke parallelle circuits maximaliseren de energieproductie tijdens de ochtend- en avonduren, bij schaduw of vervuiling.
  • Eersteklas esthetiek
   SunPower Performance residentiële panelen met zwart kader en zwarte backsheet passen mooi bij uw dak en zorgen voor elegantie.

Veel gestelde vragen

Sunpower Zonnepanelen

Er zijn een aantal belangrijke technische verschillen tussen SunPower Performance zonnepanelen en conventionele panelen, waaronder het design en de layout van de zonnecellen, het geleidende materiaal dat gebruikt wordt en de elektrische architectuur – die samen de betrouwbaarheid, prestatie en uitstraling van Performance-panelen verbeteren.

Om iets meer in te gaan om de technische details, we snijden eerst elke SunPower Performance-zonnecel in zes stroken en leggen ze als shingles neer om een “hypercel” te maken. Deze single-hypercel maakt het mogelijk om meer zonnecelgebied te maken op elk paneel, waarmee de stroomopbrengst en efficiency wordt verhoogd. Ten tweede zijn Performance-cellen verbonden met een geleidende lijm afkomstig uit de luchtvaartindustrie waardoor meervoudige en redundante paden ontstaan voor energiestromen. Zo kunnen we de geleidende stroken en soldeerpunten aan de voorzijde weglaten zoals die in conventionele cellen zitten waardoor het actieve celgebied wordt beperkt en verminderd in de tijd, wat leidt tot celstoringen en stroomtekorten. Tenslotte hebben SunPower Performance-panelen een unieke parallelle circuitarchitectuur die stroomverlies in schaduw en bij vervuiling significant beperkt. Het resultaat is een superieur shingle-paneel samengesteld uit standaard cellen, die conventionele panelen verslaan op het gebied van efficiency, prestatie en betrouwbaarheid.

SunPower® Performance zonnepanelen maken gebruik van zeer efficiënte mono PERC-cellen, in tegenstelling tot SunPower’s eigen achterzijde-contacttechnologie die is ontwikkeld voor onze Maxeon-panelen.

Wij hebben de Performance zonnepanelen gemaakt voor hoge betrouwbaarheid, hoge efficiency en laag verlies—waarmee ongeveer 32% meer stroom kan worden opgewekt in den vast gebied in de eerste 25 jaar van de levensduur in vergelijking met conventionele panelen.

Kosten variëren van project tot project. Performance-panelen hebben een prijs die concurrerend is met conventionele panelen. Daarnaast profiteren Performance-panelen van de vele materialen en processen die gebruikt zijn voor de productie van bijna 25 miljoen Maxeon-panelen, en leveren ze dezelfde vertrouwde SunPower-kwaliteit en -betrouwbaarheid.