Sunpower Maxeon Zonnepanelen

Ontwikkeld om alle records te breken

Fundamenteel anders Fundamenteel beter

Maxeon-panelen hebben een buitengewoon ontwerp. En met 1 miljard Maxeon-cellen leveren ze bewezen betere prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Conventionele zonnecellen verliezen na verloop van tijd vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van SunPower-zonnecellen maakt echter korte metten met 85% van de redenen waarom conventionele cellen ophouden te functioneren.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Door het unieke ontwerp van de SunPower Maxeon-technolgie haalt elk paneel meer energie uit elke straal zonneschijn. Vergeleken met een conventioneel paneel produceert een Maxeon-zonnepaneel gedurende 25 jaar 60% meer energie met hetzelfde oppervlak.

Betrouwbaar en duurzaam

SunPower® Maxeon®-zonnepanelen zijn met veel zorg ontworpen, uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort. Daarom gaan we ervan uit dat Maxeon-panelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden.

Prestaties die alle beschrijvingen te boven gaan

Geen rasterlijnen

Maxeon-zonnecellen werken op basis van de geleidbaarheid van de metalen drager waardoor metalen rasterlijnen aan de voorkant niet nodig zijn en de zonnecellen bovendien meer zonlicht kunnen opnemen.

Solide metalen drager

Dankzij de metalen drager zijn de zonnecellen veel minder kwetsbaar en bovendien beter beschermd tegen corrosie. Hierdoor gaat het gehele zonnepaneel veel langer mee.

Stevige cel naar cel contacten

Uitzetten en inkrimpen door dagelijkse temperatuurschommelingen vormt geen enkel probleem dankzij het ingebouwde mechanisme en stevige, drievoudig beveiligde cel naar cel contacten.

Residentiële Zonnepanelen

Commerciële Zonnepanelen

Sunpower Zonnepanelen

Terug naar Sunpower Zonnepanelen