Sunpower Performance Zonnepanelen

Ongeëvenaarde kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Performance-panelen voor residentiële installaties

Met SunPower Performance zonnepanelen levert Solar Constructs een luxe uitstraling aan huiseigenaren met een enorme verbetering van kwaliteit en betrouwbaarheid ten opzichte van conventionele panelen.

Performance-panelen voor commerciële installaties

Met SunPower Performance zonnepanelen helpt Solar Constructs organisaties de projectkosten te minimaliseren en betere besparingen, prestaties en betrouwbaarheid te behalen dan conventionele panelen.

Ontworpen voor Performance

SunPower® Performance zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met de meer dan 30 jaar ervaring van SunPower op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

Designed voor elegantie

SunPower Performance zonnepanelen zijn ideaal voor particuliere installaties, waarbij ze naadloos in uw dak passen en bijdragen aan de uitstraling van uw huis.

Ontworpen voor optimale betrouwbaarheid

Het innovatieve ontwerp, waarbij de zonnecellen dakpansgewijs gelaagd zijn, elimineert veel betrouwbaarheidsproblemen waar traditionele frontcontactpanelen last van hebben.

Data Sheets – Residentiële Zonnepanelen

Data Sheets – Commerciële Zonnepanelen

Sunpower Zonnepanelen

Terug naar Sunpower Zonnepanelen